Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Επιβεβαίωση της Πολιτικής μας.

Πολλά οι ανήθικες επιθέσεις που έχουμε δεχθεί τα τελευταία χρόνια της δράσης μας.
Τόσο από "συντρόφους" μέσα στο Κίνημα όσο και από "συντρόφους" συγγενών, με τη δική μας, ιδεολογιών.
Λοιδορηθήκαμε σαν παρωχημένοι από τους πρώτους και σαν ξεπουλημένοι από τους δεύτερους.

Παρά τις αντιξοότητες και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση εμείς παραμείναμε αταλάντευτοι στις αξίες και τα ιδανικά μας.
Δεν τα παρατήσαμε, δεν παραδοθήκαμε, δεν αφεθήκαμε να απορροφηθούμε από την κυρίαρχη τάση του κόμματος -η οποία έχει απολέσει ως ένα βαθμό τις αξίες του σοσιαλισμού-.

  • Παλέψαμε για τα πιστεύω μας και καταδείξαμε σημεία στα οποία χόλωνε το πρόγραμμα διακυβέρνησης του Κινήματος ώστε αυτό να κινείται σε μια επαναστατική προοπτική.
  • Παλέψαμε για τα πιστεύω μας και καταφέραμε να υποσκελιστούν οι προσωπικές διαφορές των σοσιαλιστών συντρόφων.
  • Παλέψαμε για τα πιστεύω μας και καταφέραμε να παραγκωνιστούν οι εκσυγχρονιστές και η πολιτική τους από το Κίνημα.
  • Παλέψαμε για τα πιστεύω μας και η Πράσινη Ανάπτυξη -γέννημα θρέμμα της αρχικής και πρωτότυπης δικιάς μας πρότασης περί Πρασινόμαυρης Ανάπτυξης- έγινε προμετωπίδα του προεκλογικού μας αγώνα.
Καταλήγοντας, αποδεικνύεται σήμερα η επιβεβαίωση της πολιτικής μας και φάνηκε στην πραγματική της διάσταση η επιρροή που έχουμε μέσα στο ΠΑΣΟΚ.
Ο πρόεδρος μας και πρωθυπουργός κ.Γεώργιος Παπανδρέου μιλώντας στο νεοσυσταθέν υπουργικό του συμβούλιο είπε μεταξύ άλλων:
"Θα είμαστε οι αντιεξουσιαστές στην εξουσία".

Οτιδήποτε άλλο περιττεύει..

97 και σήμερα

3 σχόλια:

  1. den prepei na yparksei kamia argoporia tis epomenes 100 meres pame mazi gia to neo antieksoysiastiko pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΕΩΤΕΡΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ:Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΑΥΤΗΣ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ-ΥΜΕΤ,ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΩΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΒΑ ΕΠΙ ΤΗ ΑΝΑΛΗΨΕΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΩΝ" ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΚ-NOSOTROS,ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΧΡΕΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ...ΕΡΕΥΝΩΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηδη εχουν ξεπιδησει οι αντιεηουσιαστικες φραξιες μεσα στην ΠΑΣΠ.Οσοι ασχολουνται θα ξερουν για τι μιλαω.Παμε μπροστα για το κινημα και τον μαυροπρασινο ηλιο..Μονο ετσι θα μπορεσουμε την αποδομηση του κρατικου μηχανισμου που δομησε τοσα χρονια ο εξυσυχρονιστης Σημιτης και το κρατος της δεξιας.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή