Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Μαυροπράσινη Ανάπτυξη - πιστοί στο επαναστατικό μας χρέος


Αυτή είναι η αφίσα της παρουσίασης της μελέτης μας περί μαυροπράσινης ανάπτυξης που παρουσιάστηκε στον εσωτερικό διάλογο του Κινήματος αλλά και στο διάλογο με την κοινωνία πριν μισό περίπου χρόνο.
Εντάσσεται στη συνολικότερη προσπάθεια του Κινήματος για εφαρμογή μιας πραγματικά πράσινης -φιλική προς το περιβάλλον και την ανθρώπινη κοινωνία- ανάπτυξης.

Πιστοί στις ηθικές μας αξίες αποφασίσαμε να 'καλύψουμε' το όνομα του εισηγητή μας. Κυριότερος λόγος είναι είναι ότι ο σύντροφος αποχώρησε από την Πολιτική Ομάδα Αντιεξουσιαστών του ΠΑΣΟΚ στις 4 του Οκτώβρη ωθούμενος από μικροαστικές προκαταλήψεις περί "διαφαινόμενης απώλειας του επαναστατικού μας λόγου λόγω κυβερνητικών θέσεων που πιθανόν να μας προταθούν".
Αν και αυτό συνέβη, εμείς αποδείξαμε ότι ούτε τυχοδιώκτες της πολιτικής είμαστε ούτε ιθαγενείς του πολιτικού τοπίου που θα θαμπωθούν με καθρεφτάκια.

Ελάσσων αν και σημαντικός θεωρούμε λόγος, είναι η προστασία του καθενός από την κρατική καταστολή.
Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε οι αντιεξουσιαστές ανέκαθεν ήταν το δυναμικότερο κομμάτι της κοινωνίας. Λογικά λοιπόν βρίσκονται στον στόχαστρο της κρατικής καταστολής και των αυτόνομων φασιστικών πυρήνων που τη λυμαίνονται.

Τη στιγμή που θα καταφέρουμε ακόμα μια φορά στη μεταπολιτευτική ιστορία της ελλάδας να εξυγιάνουμε την Ελ.Αστυνομία ώστε αυτή να καθοδηγείται και να ελέγχεται από τη σοσιαλιστική κυβέρνηση, τότε θα μπορούμε πια να έχουμε τα πρόσωπά μας καθαρά, και να φωνάζουμε τα ονόματά μας περήφανα. Γιατί οι αγωνιστές έχουν καθαρά πρόσωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου